Afro-Asia-Educare

Kulturfest 2018

Lørdag den 15. sept. 2018 kl 17.00 – 24.00

Aabenraas borgmester Thomas Andresen holder festens velkomsttale.

Formål og baggrund

NGO hjælpeorganisationen Afro-Asia Educare afholder årligt en AABENRAA KULTURFEST. Det er i år 8. gang i træk – med dygtige kunstnere fra flere kontinenter.
Formålet er at give kulturlivet i Aabenraa et nyt festligt og anderledes aspekt. Programmet er internationalt og formålet er i høj grad også at bidrage til integrationen i Aabenraa i bredeste forstand.
Der serveres varm etnisk mad fra Asien og/eller Afrika som en del af kulturoplevelsen.
Arrangementet er åbent for alle.
 
Se ALT-TVs udsendelse om Afro-Asia Educare – Aabenraa Kulturfest – Amatørkonkurrencen  –

Nedenfor ser du et lille udsnit af de kunstnere som vil optræde på scenen og underholde dig:  1)  Mary Natayiro, Uganda    2) Juliet Pelin Ramo (illustrationsvideo) Jeremiassen, Filippiner, (nu Esbjerg), professionel Zumba og Salsation instruktør og danser   3)  Gladys Myrna, Filippinsk Diva og sanger 4) Talent AMATØR Konkurrence  5) Dejlig etnisk varm mad.
 
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets fest, som afholdes i Agoraen, Nyløkke 2 i Aabenraa.
Som altid med dejlig, eksotisk mad og masser af underholdning – og dans.

Find os på Facebook
Program følger.
Rutevejledning

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturfest i Agoraen
Foreningens 7. musik- og kultur festival den 9. september 2017 fik et meget tilfredsstillende forløb. Der henvises til hjemmeside. 
Takket være mange frivillige hjælpere, honorarfrie kunstnere og sponsorer blev festivalen også en økonomisk succes. Overskuddet blev på ca. 23.000 kr. som doneres til de fattige skoler og skolebørn i Filippinerne og Tanzania