Gå til dette link

Her ser du en gruppe fattige – men friske – skoleelver fra St. Jose, Filippinerne, som bliver støttet af Afro-Asia Educare. De er meget taknemmelige for denne hjælp fra Danmark. Det ses tydeligt

At være fadder via Afro-Asia Educare er en personlig måde at hjælpe på, hvor du på vores hjemmeside til enhver tid kan se, hvilke børn du og vi støtter.
Der er også mulighed for at vælge et bestemt barn at være sponsor for.  Her har du mulighed via breve, evt. e-mails og Facebook at følge dit barns skolegang og udvikling.
Dine bidrag går direkte til børn i skoler, som Afro-Asia Educare har besøgt og kender godt.
Og vigtigst: Der er ingen fordyrende mellemled eller andre organisationer involveret i vore projekter. Der er altså ingen tab eller omkostninger til administration. Hele dit sponsorbeløb går direkte til de fattige skolebørn. Alle aktive medlemmer i foreningen arbejder uden vederlag. Dette gælder også bestyrelse, revision m.v..
Vi støtter primært uddannelse, idet vi er af den overbevisning, at uddannelse er den eneste vej ud af fattigdom og til en bedre og mere menneskeværdig tilværelse.
NGO’en Afro-Asia Educare arrangerer en gang årligt en Musik- og Kulturfest med det formål at sende overskuddet fra arrangementet videre til fattige skolebørn i u-landene. 
Også her er hjælpere, ledelse og optrædende kunstnere uden vederlag eller løn.
Dette – sammen med bidrag fra vores faddere – gør os i stand til p.t. at støtte 20 – 30 børn.
JA – jeg vil gerne tilmeldes som fadder for et fattigt skolebarn
– KLIK HER.
På næste side “Faderskab” ser du de fattige skoleelever som er udvalgt til at modtage sponsorstøtte for skoleåret 2018-2019. 
 
Afro-Asia støtter et barn af denne fattige familie med 11 børn.
Pigen er en af klassens bedste.