Poor Child Sponsor

Blev fader

(Poor-child sponsorer)
Her ser du en af vore poor-child sponsorer, Thorleif Anthoniussen, Sønderborg. Thorleif stammer oprindeligt fra Farørerne og er uddannet bygningskonstruktør.
Thorleif var for nogle år siden på et ferieophold i Filippinerne og fik øjnene op for de usle forhold , som de filippinske familier og skolebørn lever under.
​Derfor besluttede han at være sponsor for 2 filippinske børn – en dreng og en pige.
Vi lægger stor vægt på at Poor-Child Sponsorerne deltager i et reelt og gennemskueligt hjælpeprogram.
​Vi støtter primært uddannelse i skolerne, idet vi er af den overbevisning, at uddannelse er den eneste vej ud af fattigdom. Og en bedre og menneskeværdig tilværelse i U-landene.
Dine sponsorbeløb går i første omgang til Afro-Asia Educare danske bankkonto i Sydbank. Formanden for Afro-Asia Educare har været udsendt som rådgiver af DANIDA til Tanzania i 2 år. Derudover er han gift med filippinske Joellyn Ongue Nielsen, og han har hyppigt opholdt sig i Filippinerne siden 2006.
Hans har i næsten 40 år været ansat i Sydbank – herunder på ledende direktør poster i 15 år
Hans og Joy styrer sponsorindbetalinger indtil de ca. hver 3. måned sendes til U-landene.
Beløbene til Filippinerne og Tanzania sendes til nøje udvalgte U-landes skoler, som foretager udbetalingerne til de fattige studenter og deres familier.
Det månedlig sponsorbeløb dækker de faste udgifter som der er ved skolegangen f.eks. ; skolepenge, transport, bøger, mad, skrivemateriel, hæfter, m.v.
Afro-Asia Educare er et indregistret forening (NGO). Regnskaber, ledelse, projekter, nyheder m.v. kan altid ses på foreningens
Afspil video
Som det ses på denne lille video clip fra East Coast Secondary School, i Tanzania har skolen og eleverne ikke rindende rent vand i vandhanerne. Eleverne skal derfor manuelt pumpe vand op fra en brønd, og flere gange om dagen transportere rent vand i spande på hovedet – ellers er der ikke rent vant til madlavning i elev-afdelingen.