Aabenraa KULTURFEST – 2019

ALLE er velkomne

STOR TAK TIL SPONSORER :

Ønsker du/dit firma at lave et sponsorsamarbejder, bedes Festudvalget kontaktet - telf. 61705398

KULTUR - MUSIK - DANS - MAD - LOTTERI

9 Nationer medvirker ved Kulturfesten
 
Der er afsat god tid til publikums dans. Så kan dansebenene blive godt rørt. Vi har en meget dygtig DJ, der leverer musik i alle genrer og efter publikums ønsker.
Aabenraa musik- og KULTURFEST er under produktion og Festudvalget er i fuld sving for at kunne præsentere årets KULTURFEST – sjovere, festligere, med masser af underholdning – og med god mad og en god times dejlig DJ-dans.  
Og husk at besøge det amerikanske lotteri, som har flotte sponsorgaver.
Kulturfesten afholdes    

Lørdag den 28. september 2019

i Agoraen på Høje Kolstrup Nyløkke 2, Aabenra Kl. 17-23. Click
Vi vil i år forsøge at dreje indholdet i retning af mere etnisk/folklore på scenen. Også det traditionelle etniske mad vil blive udvidet, så der skulle være endnu flere eksotiske retter at vælge imellem.
 (click på kokkehuen)
ETNISK  MAD betragtes som en naturlig del af vor kultur; derfor serverer vi gratis varm mad fra mange lande.
Vi har udarbejdet et lille gratis “mini-kursus” til Kulturfesten gæster  “Lav selv etnisk mad” click her og se mere
Alle er velkomne til Aabenraa Kulturfest
Formålet med arrangementet er at give alle beboere i Aabenraa og omegn en spændende aften og oplevelse – vel at mærke til en billetpris, som er meget “human”.
Kulturfesten er selvfølgelig også for  alle tilflyttere fra alle egne af verden. ALLE ER VELKOMNE!
Arrangøren Afro-Asia Educare glæder sig over den opbakning, som Kulturfesten møder fra privatpersoner, virksomher, Kommunen – samt selvfølgelig det store team af frivillige, ulønnede hjælpere.
Kunstnerne på scenen er alle personer, som sympatiserer med Kulturfestens og arrangørens målsætning og visioner. Derfor optræder kunstnerne også uden honorar. Arrangørens målsætning er primært at hjælpe meget fattige skolebørn i Asien og Afrika.
Vel mødt til Aabenraa Kulturfest.
Se et lille clip fra en tidligere Kulturfest (ca. 3 min.). Find os også på FACEBOOK.
FESTUDVALGET
Fhv. minister og MEP, Eva Kjær Hansen, Aabenraa holder aftenens velkomst- og festtale.
Den festlige MARK er aftenens konferiencier og sørger for et par overraskelser i aftenens løb

Hvem optræder på scenen 2019?

Nedenfor et videoindslag med en af Kulturfestens absolutte stars. Fremover vil vi løbende præsentere KULTURFESTENS kunstnere på dette sted. 
Det er Joanita Zachariasen, Uganda.Hun bor nu i København, hvor hun er godt på vej til at udbygge sin internationale karriere. Hun vandt for eksempel Dansk TV DR-1 talentkonkurrence i 2018. Hun har en herlig afrikansk stemme og dejlig rytme. Du vil nyde hendes optræden kraftfulde stemme. Prøv og lyt til videoen.
Den dansk-tamilske integrationsforening i Aabenraa kommer i deres flotte hjemlands dragter og danser for os. Muligvis vil de også overraske med servering af ægte tamilsk mad (minder om stærk, krydret mad fra Indien). Videoen er fra en fest som foreningen holdt fornylig. Glæd dig allerede nu, til at møde denne spændende kultur.
Vi får besøg af en en original afrikansk dansegruppe. De vil danse de originale danse fra deres hjemstavn i Afrika. Det bliver en oplevelse af de store – sjældent set før i Aabenraa.
Filippinsk folklore dans – bl.a. den såkaldte “Viftedans” – bliver vist af en meget dygtig og yndefuld filippinske pigegruppe.
 
Vi skal ikke snydes for forrygende BLAS musik, som bare klinger godt. Vi har i år formået Blaskapelle des deutschen Jugendverbandes für Nordschleswig til at spille og underholde.

til at komme og underholde os. –  som i illustrations eksemplet nedenfor
Festudvalget forsøger at sammensætte et international program og stemning. Musik – etnisk mad fra Asien-Afrika og Mellemøsten – folklore danse – hyggeligt samvær m.v. (Musikvideoen er illustrationseksempel)

Modeshow - CatWalk

Vores konferencier Mark vil præsentere en international modeopvisning, hvor modellerne hovedsageligt vil vise modetøj / folklore tøj fra fra forskellige egne af verden.
Et indslag som især pigerne sikkert vil glæde sig til  !
Har du lyst til at deltage i konkurrencen om en flot præmie, er du velkommen til at melde dig hos Mark.  eller ringe på telefon 61705398. Vi opfordrer deltagere til at være iført tøj fra deres respektive hjemland. Held og Lykke  !
En folklore gruppe fra “Syrerne i Aabenraa” vil komme og vise os dans og musik fra deres hjemland. Syrerne vil også gerne have lov, at servere original syrisk mad fra deres hjemland. Se frem til denne spændende oplevelse og få mere indblik i det krigshærgede land/område. (videoen er illustrationseksempel)

Billetpriser m.m.

Billetprisen er inclusive : internationalt show & underholdning og optræden. Afrikansk, asiatisk. varm mad. Amerikansk lotteri med store sponsorpræmier (bl.a. ferieophold i Filippinerne). DJ-dans. Bazar boder og hyggeligt samvær sammen med mennesker fra mange lande og kulturer

Børn er velkomne

- prøv f.eks. klatrevæggen (se billedet nedenfor) i børne-legeafdeling i Agoraen
Gratis entre for de små - øvrige børn kr. 100 - jfr. ovenfor

Nedenfor er vist 2 video clip fra Kulturfester fra 2018 og 2016.
Tag et lille kig og få et godt indtryk af KULTURFESTERNE, hvor indholdet og programmet varierer fra år til år.
Kulturfest 2018
Kulturfest 2016


Kæmpe amerikansk lotteri

Der bliver igen i år et kæmpe amerikansk lotteri, fyldt med sponsorgaver. 
Blandt de modtagne sponsorgaver er der bl.a. et ferieophold i 14 dage for hele familien (4-5 personer) tæt på stranden i Filippinerne.
Det skønne sted kan ses her:
www.hans-dk.com (ses bedst i fuldskærm). Varmt hele året rundt.

Gå i BAZAREN - gør en god handel

Besøg Kulturfestens store BAZAR afdeling - og gør en god handel.På billedet til højre vises et lille udsnit af varer som blev solgt i Bazaren sidste år.

Du kan besøge Bazaren i en pause, idet boderne er opstillet i tilknytning til scenen.


Er du interesseret i at få en Bazar stand i 2019, kan du kontakte Hans Nielsen på 61705398 og få flere oplysninger. Prisen for 1 bazarbord er kr. 200,-