Aabenraa KULTURFEST – 2019

ALLE er velkomne
KULTURFESTENS SPONSORER for 2019. Vi siger stor tak for denne støtte.

KULTUR - MUSIK - DANS - MAD - LOTTERI

Der er afsat god tid til publikums dans. Så kan dansebenene blive godt rørt. Vi har en meget dygtig DJ, der leverer musik i alle genrer og efter publikums ønsker.
Aabenraa musik- og KULTURFEST er under produktion og Festudvalget er i fuld sving for at kunne præsentere årets KULTURFEST – sjovere, festligere, med masser af underholdning – og med god mad og en god times dejlig DJ-dans.  
Og husk at besøge det amerikanske lotteri, som har flotte sponsorgaver.

Kulturfesten afholdes    

Lørdag den 28. september 2019

i Agoraen på Høje Kolstrup Nyløkke 2, Aabenra Kl. 17-23. Click

 

Vi vil i år forsøge at dreje indholdet i retning af mere etnisk/folklore på scenen. Også det traditionelle etniske mad vil blive udvidet, så der skulle være endnu flere eksotiske retter at vælge imellem.
Alle er velkomne til Aabenraa Kulturfest
Formålet med arrangementet er at give alle beboere i Aabenraa og omegn en spændende aften og oplevelse – vel at mærke til en billetpris, som er meget “human”.
Kulturfesten er selvfølgelig også for  alle tilflyttere fra alle egne af verden. ALLE ER VELKOMNE!
Arrangøren Afro-Asia Educare glæder sig over den opbakning, som Kulturfesten møder fra privatpersoner, virksomher, Kommunen – samt selvfølgelig det store team af frivillige, ulønnede hjælpere.
Kunstnerne på scenen er alle personer, som sympatiserer med Kulturfestens og arrangørens målsætning og visioner. Derfor optræder kunstnerne også uden honorar. Arrangørens målsætning er primært at hjælpe meget fattige skolebørn i Asien og Afrika.
Vel mødt til Aabenraa Kulturfest.
Se et lille clip fra en tidligere Kulturfest (ca. 3 min.). Find os også på FACEBOOK.

FESTUDVALGET

Hvem optræder på scenen 2019?

Nedenfor et videoindslag med en af Kulturfestens absolutte stars. Fremover vil vi løbende præsentere KULTURFESTENS kunstnere på dette sted. 
Det er Joanita Zachariasen, Uganda.Hun bor nu i København, hvor hun er godt på vej til at udbygge sin internationale karriere. Hun har en herlig afrikansk lyd og rytme. Du vil nyde hendes optræden. 

Billetpriser m.m.

Billetprisen er inclusive : internationalt show & underholdning og optræden. Afrikansk, asiatisk. varm mad. Amerikansk lotteri med store sponsorpræmier (bl.a. ferieophold i Filippinerne). DJ-dans. Bazar boder og hyggeligt samvær sammen med mennesker fra mange lande og kulturer
Nedenfor er vist 2 video clip fra Kulturfester fra 2018 og 2016.
Tag et lille kig og få et godt indtryk af KULTURFESTERNE, hvor indholdet og programmet varierer fra år til år.
Kulturfest 2018
Kulturfest 2016


Kæmpe amerikansk lotteri

 
 
 
Der bliver igen i år et kæmpe amerikansk lotteri, fyldt med sponsorgaver. 
 
 
 
 
 
Blandt de modtagne sponsorgaver er der bl.a. et ferieophold i 14 dage for hele familien (4-5 personer) tæt på stranden i Filippinerne.
 
 
 
 
Det skønne sted kan ses her: www.hans-dk.com (ses bedst i fuldskærm).
Besøg Kulturfestens store BAZAR afdeling - og gør en god handel.På billedet til højre vises et lille udsnit af varer som blev solgt i Bazaren sidste år.

Du kan besøge Bazaren i en pause, idet boderne er opstillet i tilknytning til scenen.


Er du interesseret i at få en Bazarbod i 2019, kan du kontakte Hans Nielsen på 61705398 og få flere oplysninger.