Afro-Asia-Educare

Bliv fadder

(Poor-child sponsorer)
Her ser du en af vore poor-child sponsorer, Thorleif Anthoniussen, Sønderborg. Thorleif stammer oprindeligt fra Farørerne og er uddannet bygningskonstruktør.
Thorleif var for nogle år siden på et ferieophold i Filippinerne og fik øjnene op for de usle forhold , som de filippinske familier og skolebørn lever under.
​Derfor besluttede han at være sponsor for 2 filippinske børn - en dreng og en pige.
Vi lægger stor vægt på, at Poor-Child Sponsorerne deltager i et reelt og gennemskueligt hjælpeprogram.
​Vi støtter primært uddannelse i skolerne, idet vi er af den overbevisning, at uddannelse er den eneste vej ud af fattigdom. Og en bedre og menneskeværdig tilværelse i U-landene.
Dine sponsorbeløb går i første omgang til Afro-Asia Educare danske bankkonto i Sydbank. Formanden for Afro-Asia Educare har været udsendt som rådgiver af DANIDA til Tanzania i 2 år. Derudover er han gift med filippinske Joellyn Ongue Nielsen, og han har hyppigt opholdt sig i Filippinerne siden 2006.
Hans har i næsten 40 år været ansat i Sydbank - herunder på ledende direktør poster i 15 år
Hans og Joy styrer sponsorindbetalinger indtil de ca. hver 3. måned sendes til U-landene.
Beløbene til Filippinerne og Tanzania sendes til nøje udvalgte U-landes skoler, som foretager udbetalingerne til de fattige studenter og deres familier.
Det månedlig sponsorbeløb dækker de faste udgifter som der er ved skolegangen f.eks. ; skolepenge, transport, bøger, mad, skrivemateriel, hæfter, m.v.
Afro-Asia Educare er et indregistret forening (NGO). Regnskaber, ledelse, projekter, nyheder m.v. kan altid ses på foreningens
Som det ses på denne lille video clip fra East Coast Secondary School, i Tanzania har skolen og eleverne ikke rindende rent vand i vandhanerne. Eleverne skal derfor manuelt pumpe vand op fra en brønd, og flere gange om dagen transportere rent vand i spande på hovedet - ellers er der ikke rent vant til madlavning i elev-afdelingen.