Fadderskab
Anderledes støtte

Thorleif Anthoniussen fra Sønderborg stammer oprindeligt fra Færørerne og er uddannet bygningskonstruktør.
Thorleif var for nogle år siden på et ferieophold i Filippinerne og fik øjnene op for de usle forhold , som de filippinske familier og skolebørn lever under.
Derfor besluttede han at være sponsor for 2 filippinske børn – en dreng og en pige.

JA – jeg vil gerne være fadder for et fattigt skolebarn – click her

PHP scholarship-afro-asia-2018-2019 new

2018-2019 skoleelev holdet – som mangler en sponsor
 
Nedenfor ser du de udvalgte fattige skolebørn i PGNHS-skolen i Puerto Galera, Filippinerne for skoleåret 2017-2018. De vil ikke kunne fortsætte skolegangen uden sponsor-støtte. Dette skyldes forholdene i familien. Ofte med mange børn og et af forældrene eller begge uden arbejde.
Vi opfordrer dig til at udvælge et barn som du er “fadder” for og derved er med til at give en fremtid. Klik på fotoet og få alle oplysninger frem.
Sponsorstøtten udgør kr. 100,- pr. barn pr. måned. Du vil have mulighed for at komme i direkte løbende kontakt med “dit barn” via email, facebook, SMS m.v.
Du/vi støtter børnenes skolegang, både skolestart i grundskolen og videreuddannelse i gymnasiet. Vi er af den overbevisning, at uddannelse er den eneste vej ud af fattigdom og til en bedre og mere menneskeværdig tilværelse.
Børnene udvælges nøje i samarbejde med skolerne. Børnene bliver omhyggeligt valgt bl.a. efter disse 3 kriterier:
– De skal være fra et fattigt hjem.
– De skal være skoleegnede og motiverede.
– De skal kunne gennemføre uddannelsen.
Det månedlige støttebeløb dækker de faste udgifter ved skolegangen, herunder skolepenge, transport, bøger, mad, skrivemateriel, hæfter, m.v..
 
 
Dine indbetalinger går i første omgang til Afro-Asia Educare’s konto i Sydbank. Beløbene til Filippinerne og Tanzania sendes herfra til vores kontaktpersoner på skolerne, som så foretager udbetalingerne til de fattige elever og deres familier.
Afro-Asia Educare er en registret forening (NGO). Regnskaber, ledelse, projekter, nyheder m.v. kan altid ses på foreningens hjemmeside.
Formanden for Afro-Asia Educare har været udsendt som rådgiver af DANIDA til Tanzania i 2 år. Derudover er han gift med filippinske Joellyn Ongue Nielsen, og han har hyppigt opholdt sig i Filippinerne siden 2006.
Hans har i næsten 40 år været ansat i Sydbank – herunder på ledende direktørposter i 15 år.
Hans, Joy og foreningens kasserer styrer sponsorind-betalinger indtil de, sammen med foreningens støtte, ca. hver 3. måned sendes de involverede skoler.