Afro-Asia-Educare

Fadderskab

Thorleif Anthoniussen fra Sønderborg stammer oprindeligt fra Færørerne og er uddannet bygningskonstruktør.
Thorleif var for nogle år siden på et ferieophold i Filippinerne og fik øjnene op for de usle forhold , som de filippinske familier og skolebørn lever under.
Derfor besluttede han at være sponsor for 2 filippinske børn – en dreng og en pige.
Du/vi støtter børnenes skolegang, både skolestart i grundskolen og videreuddannelse i gymnasiet. Vi er af den overbevisning, at uddannelse er den eneste vej ud af fattigdom og til en bedre og mere menneskeværdig tilværelse.
Børnene udvælges nøje i samarbejde med skolerne. Børnene bliver omhyggeligt valgt bl.a. efter disse 3 kriterier:

– De skal være fra et fattigt hjem.
– De skal være skoleegnede og motiverede.
– De skal kunne gennemføre uddannelsen.
Det månedlige støttebeløb dækker de faste udgifter ved skolegangen, herunder skolepenge, transport, bøger, mad, skrivemateriel, hæfter, m.v..
Dine indbetalinger går i første omgang til Afro-Asia Educare’s konto i Sydbank. Beløbene til Filippinerne og Tanzania sendes herfra til vores kontaktpersoner på skolerne, som så foretager udbetalingerne til de fattige elever og deres familier.
Afro-Asia Educare er en registret forening (NGO). Regnskaber, ledelse, projekter, nyheder m.v. kan altid ses på foreningens hjemmeside.
Formanden for Afro-Asia Educare har været udsendt som rådgiver af DANIDA til Tanzania i 2 år. Derudover er han gift med filippinske Joellyn Ongue Nielsen, og han har hyppigt opholdt sig i Filippinerne siden 2006.
Hans har i næsten 40 år været ansat i Sydbank – herunder på ledende direktørposter i 15 år.
Hans, Joy og foreningens kasserer styrer sponsorind-betalinger indtil de, sammen med foreningens støtte, ca. hver 3. måned sendes de involverede skoler.
 JA – jeg vil gerne være fadder for et fattigt skolebarn – KLIK HER