Bliv “Gæstelærer” ny spændende mulighed – der er brug for dig !

Døren er nu åben for lærerer, , studerende, senior/pensionister med en lærerbaggrund eller anden undervisningserfaring – få en livsoplevelse.


Afro-Asia Educares formand Hans Nielsen, har været i Filippinerne et stykke tid. Han har bl.a. forhandlet med DePEd (Undervisningsministeriet i Filippinerne) og fået godkendt at vi som NGO kan sende lærerkræfter til   Filippinerne i nogle udvalgte skoler. Skoler som AAE kender godt og har besøgt for nyligt. Alle er velegnede for frivillige gæstelærere.

Afro-Asia Educare  har opbygget et godt og positivt samarbejde – og personligt kendskab til en række skoler – især i Puerto Galera område – hvilket ovennævnte CERICITICATE OF APPRICIATION er et eksempel på.


Har du også lyst til at få en livsoplevelse – så  kontakt Afro-Asia Educare – mailto: hansnielsen@afro-asia-educare.dk  (tel. +45 61705398 – eller andre medlemmer af bestyrelsen. Vi rådgiver efter bedste evner, og vi har personer som allerede har været ude som gæstelærer. Disse vil vi gerne formidle en kontakt til, så du kan høste af deres erfaringer.
En livsoplevelse som ovenikøbet har en stor betydning for den fattige befolkning i Filippinerne.
Uden skoleuddannelse – ingen arbejde – ingen indtægter = er det meget svært  at komme ud af den onde spiral i Filippinerne.
NB. vi er glade for at kunne oplyse, at  det første “gæstelærer job” netop er blevet besat. 
Niels Gram (bestyrelses medlem i AAE)
                                                                    Niels Gram
starter i jobbet forventelig medio januar 2024 for en 2 måneders periode.