Gæsterlærer Niels Grams job er nu afsluttet – med succes

Den første danske gæsterlærer Niels Gram, Aabenraa har netop afsluttet sit job i Filippinerne – med stor succes for både skolen og Niels.
Niels har af private årsager været nødt til at afkorte sit gæstelærer ophold lidt før den aftalte tidsramme på 2 måneder. 
Fra mange tilkendegivelser fra skolen, eleverne og skolelederen Amy, har vi fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på Niels virke. For Niels har det ikke været nogen helt let opgave, at leve sig ind i meget anderledes undervisningssystemer og -kulturer. Men det lykkedes.
Som formand, vil jeg gerne takke Niels for sin pionerindsats – for altid at være positiv og iderig. Det kræver noget af en viljestærk personlighed, at påtage sig gæstelærer jobbet i en moden alder. Også stor ros til vor gæstelærer koordinator Amy Bunquin (principal), som stærkt har medvirket til at opholdet blev udbytterig.
Stort skulder klap til Niels . Vi håber det kan bane vejen for andre, til at overtage stafetten.
Nedenfor har vi samlet nogle fotos og videoclip fra Niels gæstelærer job
 
Det er  aftalt med Niels Gram, at han – når han kommer tilbage til Danmark -, så vil han informere om sine mange oplevelser i Filippinerne. Endvidere vil han undersøge mulighederne  for at få støtte til gæstelærer jobbet. F.eks. få SU m.v. med til udlandet. Niels vil kontakte f.eks. lærerseminarer for at fortælle om Afro-Asia Educares tilbud om at få sig et spændende job i Filippinerne eller Tanzania – for en kortere periode.
Det vil vi give en redegørelse for, her på hjemmesiden.
Du har mulighed for at kontakte Niels Gram via email: niels@draftmore.com