“Hjælp til Selvhjælp” special tilbud

Afro-Asia Educare tilbyder i øjeblikket lokale filippinere at blive medlemmer af vor forening på et særtilbud. Formålet er at den lokale befolkning, lærere på vore partnerskoler og andre som efterhånden har hørt om AAE hjælpearbejde i Filippinerne.
Tilbuddet – som er tidsbegrænset – lyder på: Discount på 50% på medlemsgebyret og de 5 første som tegner sig som medlem får en gratis flot Afro-Asia Educare T-Schirt.
Vi kalder tilbuddet for “hjælp til selvhjælp” fordi medlemsgebyret i sidste ender vender tilbage til Filippinerne 100% i form af vor hjælp i form af “scholarships”
Som en sidebemærkning kan det oplyses at det nu er en af de varmeste perioder  –  temperturer når op omkring 42 grader, folk i gaderne  går med sol-paraplyer og skolebørnene har fået fri i skolen.
På billedet overrækker Hans Nielsen, chairman en af vore nye T-shirts til Puerto Galeras Borgmester Rocky. Borgmesteren udtrykte stor anerkendelse af vort arbejde og lovede Afro-Asia Educare fuld støtte i det videre hjælpearbejde i byen og landet.
Med borgmesteren som frontfigur, håber vi at en del lokale vil tage imod vort tilbud som er formuleret på det lokale  filippinske sprog “tagalog”