Hvem blev Holgers sponsorgruppes scholarship elever

Vi husker vist alle Holger Clemmens fantastiske cykeltur igennem Danmark-Norge-Sverige ?
Ellers kig tilbage på dette link : https://afro-asia-educare.dk/holger-sponsor-topscorer/Holger kørte næsten  3000 kilometer og fik undervejs en række sponsorer. Formålet  var at hjælpe trængende og  fattige børn i Filippinerne, så de kan få skolegang og en uddannelse.
Holger fik omkring 25 sponsorer, og der blev indsamlet ialt knap 8.000 kr –  et meget flot og prisværdigt resultat af den 75 årige Holger.
For det indsamlede /indcyklede beløb kan Holgers sponsorgruppe nu støtte 3 elever i de næste 2-3 år. Hver elev får omregnet i pesos  det som svarer til kr. 100 pr. måned. Det dækker de månedlige udgifter til: skolegang skolegebyr, uniformer, skriveredskaber, hæfter, bøger, mad, transport m.v.
Hvem er så de udvalgte og heldige elever ??  Hovedkriteriet har været : Flittige, dygtige elever som har vist gode evner i skolen. 
Her ses en af de heldige og udvalgte elever JAIRA sammmen med skoleprincipal Amy Bunquin
Der var selvfølgelig stor glæde i de familier, hvor deres barn nu var sikret skolegang i lang tid fremover. Niels Gram, gæstelærer koordinator Amy Bunquin og jeg selv overrærede det festlige øjeblik, at navnene blev offentliggjort.
Den ene af fædrene er taxikører (tuk-tuk) og den anden er gartner. Den 3. har vi ikke fået oplyst