Niels Gram gæstelærer i 2mdr. i Filippinerne

Niels Gram
Efter at Afro-Asia Educare har fået tilladelser/godkendelser fra de filippinske myndigher til at sende frivillige gæstelærer til Filippinerne – er Niels Gram fra Aabenraa, den første som tager skridtet.
Han ønsker at give en hjælpende hånd til det fattige land og samtidig få en livsoplevelse. Det er aftalt at perioden bliver på 2 måneder.
I skrivende stund er Niels ved at pakke kufferten for at rejse afsted i næste uge.
Han skal virke og underviser i engelsk, matematik, historie, business og sikkert mange andre ting,  som Niels har ekspertise og erfaring i.
Fra AAEs bestyrelsens side tager vi hatten af for Niels og for hans positive initiativ. Det kan sikkert motivere andre til følge efter. 
Niels skal i første omgang “undervise” på en mindre skole i nærheden af byen Sabang.
Her har skolelederen Amy Bunquin været i action for at forberede forskellige praktiske ting: f.eks. hvor skal Niels bo, forplejning osv.
Det har Amy Bunquin gjort meget dygtigt. Og det er aftalt at Amy Bunquin fremover skal være lokal coordinator for fremtidige gæstelærer og evt. opgaver i relation til scholarship initativerne.
Niels Gram bliver ikke helt alene derude. AAE formand Hans Nielsen og betyrelsesmedlem Jan Samuelsson opholder sig også i Filippinerne i en periode.
Nedenfor ses den skole, som i de næste 2 måneder bliver Niels Grams “arbejdsplads” – Sinandigan, Puerto Galera
Skolens navn er  ”Lucena Atienza Datinguinoo Memorial School” – LADMS