Nødhjælps støtte til San Jose, Santa Cruz (Mindanao området, Filippinerne)


Videoen viser hvordan donationen blev fordelt til de 30 fattige familier med pesos 500 pr. familie – mod behørig kvittering.

 

 

 

Ovennævnte er fotos fra landsbyen efter den sidste ødelæggende tyfon – og den af Afro-Asia Educare fordeling af en nødhjælps donation.

 

I San Jose, Dinagat Island, Mindanao, Filippinerne har vi tidligere støttet 30 skolebørn fra ekstrem fattige familier med både opstartspakke og vedligeholdelsespakker til børnenes skolegang,.

I dagene op til jul 2021 blev et stort område i det nordlige Mindanao ramt af en voldsom Tyfon.

Mange byer er hård ramt og bl.a. er der i San Jose, Santa Cruz, ikke mange huse der ikke har taget skade. Stort set alle stenhuse har fået revet tagene af, en del er væltet helt, og mange, mange af de mere primitive huse og hytter er helt ødelagt (se vedlagte billeder). For at gøre tingene værre, er også mange ”bankas” (små fiskerbåde) ødelagt af vind, regn og store bølger.

Der ansøges hermed AAE om nødhjælp til de 30 familier med 500 pesos (ca. 65 Dkr.) til hver familie. (15.000 PHP eller ca. 1.900 DKK). En dråbe i havet, men lidt har også ret.

 

Mange/de fleste “huse” blev ødelagt af tyfonen

 

Initiativtager: Mae og Klaus Grabetz, Aabenraa

 

Tilføj din overskrift tekst her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tidligere indlæg