Bliv gæstelærer – en ny udfording

Her ser du en af vore gæstelærere Holger Clemmen igang med undervisning i en af klasserne i East Coast Secondary School, Tanzania.
Afro-Asia Educare har
igennem årene formidlet gæstelærer jobs i såvel Tanzania som Filippinerne.
Det har været gode successer for både  den danske gæstelærer som skolen og eleverne i de pågældende skoler i Tanzania og Filippinerne.
Vi har spurgt en af vore nuværende  gæstelærerer Holger Clemmen, om hans bevæggrunde  for at tage en tørn i Tanzania – i East Coast Secondary School. 
 
Holger siger:
  • Der er mange gode grunde til at man skulle melde sig til et 3-6 måneder langt ophold som gæstelærer i Tanzania.
  • Eventyrlyst er én af grundene.
  • Undervejs vil man møde udfordringer i mødet med en helt ny kultur.
  • Men man lærer at klare disse udfordringer,og det vil udvikle én både menneskeligt og uddanelsesmæssigt.
  • Og samtidig hjælper man den 3die verden med at skabe sig en fremtid.
  • I en verden, der er fyldt med krig og uroligheder, er der brug for mennesker, der ser noget positivt i international forståelse.
  • Du kan gøre en forskel.
Vi (AAE) er igang med at etablere et samarbejde med nogle danske seminarier.  
I Tanzania og Filippinerne har vi aftaler med omkring 6 skoler, som meget gerne vil modtage danske gæstelærere,  som kan fortælle om egne erfaringer og oplevelser.
 
Nedenfor ses 2 af vore gæstelærere. 
Til venstre  Karoline, som for nyligt har været i Filippinerne  og til højre ses Holger, som i øjeblikket er gæstelærer i Tanzania.
Går du med en drøm om at blive gæstelærer i 3-6 måneder i Filippinerne eller Tanzania – så kontakt Hans Nielsen (telefon 61705398)  eller en af de øvrige bestyrelses medlemmer.
Der er behov og ønske om  såvel lærer under uddannelse (praktik), færdiguddannede som “seniorer”, dvs. personer som er gået på pension.
Vi formidler også gerne en kontakt til nogle af vore hidtidige medlemmer som har prøvet at arbejde som gæstelærer. De fortæller  gerne om egne erfaringer og oplevelser.