Hjælp – der virker !

Afro-Asia Educare (NGO hjælpeorganisation) har som formål, at hjælpe fattige skolebørn i vore partnerlande 1) Filippinerne og 2) Tanzania.
Det gør vi primært af 2 grunde: Vi tror på at skolegang og uddannelse/job er den bedste (og måske  eneste) vej ud af fattigdommen i U-lande
For det andet er skolegang i vore 2 partnerlande IKKE gratis – som i Danmark. I disse lande koster det et skolegebyr, hvortil kommer udgifter til skolebøger, hæfter, skriveredskaber, transport og en madpakke.
Det løber op altsammen. Vi har i samråd med vore partnerskoler udregnet at det bliver ialt ca. 100,- kr. måned pr. elev.
 Det er her, at Afro-Asia Educare springer til. Vi støtter så mange af disse fattige skolebørn som muligt.
 
Vi har allerede personer og par som støtter vort arbejde; enten som 1)nedlem eller som 2) Fadderskab for et eller flere børn eller 3) donation af et engangsbeløb.
Det er vi meget taknemmelige  for..
Behovet i vore 2 lande er enormt. Og vi vil gerne byde nye støttere velkommen i vor forening Afro-Asia-Educare (NGO hjælpeorganisation)
Se vort link på hjemmesiden:https://afro-asia-educare.dk/tilmelding/
Vi har nedenfor udarbejdet en oversigt, hvormange Scholarship fattige elever vi i øjeblikket har. Du kan f.eks. se alder og familiemæssige situation.
Er der et af disse børn, som du eller din familie kunne tænke sig at støtte ?
Du er velkommen til at kontakte et vore bestyrelsesmedlemmer eller undertegnede Hans Nielsen (formand) på telefon 61705398.
 
Videoen nedenfor ses bedst i Full-screen format.